Zarząd Mars Society Polska ogłasza Walne Zebranie stowarzyszenia, które odbędzie się 20 października 2012 roku, o godzinie 16:00, w Toruniu, ul. Prosta 8/1b.
Podczas Zebrania odbędą się wybory zarządu na kolejną trzyletnią kadencję.
Informację o zebraniu wysłaliśmy też listami elektronicznymi do członków MSP. Gdyby ktoś ich nie otrzymał, to znaczy że ma niedziałający adres e-mail. Proszę o jego aktualizację na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Miejsce spotkania to kamienica na Starówce. Można tam dojechać autobusem numer 22 lub 27 do Placu Teatralnego, a dalej pieszo. Oficjalny program zebrania przewiduje:
  1. Zatwierdzenie sprawozdania zarządu
  2. Wybór władz na nową kadencję
  3. Plany na najbliższe miesiące
  4. Dyskusja
Potwierdzenia przybycia należy wysłać na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub na telefon komórkowy, którego numer został podany w liście wysłanym do członków MSP 16 października.